Μελέτης Poll

Η Ποιότητα των Προϊόντων μας

Η Εταιρεία

ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Το προσωπικό μας έχει ως στόχο να εξασφαλίσει σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες προϊόντα φρέσκα, θρεπτικά και σε προσιτές τιμές.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής , φροντίζοντας να εφαρμόζουμε τις Διαδικασίες Συστήματος Διαχείρισης Τροφίμων (HACCP- Hazard Analysis Critical Control Points).

ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Μας αρέσει να μοιραζόμαστε την πείρα και τις γνώσεις μας με τους  καταναλωτές για αυτό και τους εξυπηρετούμε πάντα με χαμόγελο.

Επισκεφθείτε τα
καταστήματά μας

Οι Κρεαταγορές Μελέτης με παράδοση από το 1982 στην παραγωγή και τυποποίηση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων, παρέχουν προϊόντα άριστης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Στα καταστήματά μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων, τόσο από Έλληνες κτηνοτρόφους όσο και από φάρμες του εξωτερικού.

Τα κρέατά μας επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια, ενώ κύριο μέλημά μας είναι να διασφαλίζονται οι  άριστες συνθήκες εκτροφής των ζώων.

Υψηλή Διατροφική Αξία
90%
Κανόνες Ασφάλειας - HACPP
99%
Καθαρισμός και Απολύμανση
97%
Εξειδικευμένο Προσωπικό
96%
Image module

Κρεαταγορές “ΜΕΛΕΤΗΣ”

“Αποστολή των Κρεαταγορών Μελέτη είναι η άρτια συνεργασία και η άμεση  ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας για την εξασφάλιση άριστης εξυπηρέτησης, υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας στην καλύτερη δυνατή τιμή, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών και με εγκαταστάσεις οι οποίες σέβονται και τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής και προστασίας  του περιβάλλοντος”.

Σας περιμένουμε!

Αναμένουμε τις
προτάσεις σας