Μελέτης Poll

Η Ποιότητα των Προϊόντων μας

Ποιότητα Μελέτης

Συμβαδίζουμε με τους πιο σύγχρονους κανονισμούς προσωπικής υγιεινής και ασφάλειας
Image
Ποιότητα
Hazard Analysis Critical Control Points
Image
Υψηλές απαιτήσεις
Από όλους τους προμηθευτές
Image
Υγιεινή και ασφάλεια
Δελτία Δεδομένων Ασφάλειας (MSDS)
Image module

Ποιότητα

Το προσωπικό της εταιρείας έχει ως στόχο να εξασφαλίσει σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες προϊόντα φρέσκα, θρεπτικά και σε προσιτές τιμές. Οι πελάτες μας βιώνουν μια εμπειρία η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες τους σε είδη διατροφής, παρέχει όφελος για τις οικογένειές τους και τους ευχαριστεί με καινοτομίες όσον αφορά τη γεύση και την ευκολία.

Επιπλέον, φροντίζουμε να εφαρμόζουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις του διεθνούς συστήματος διασφάλισης ποιότητας HACCP (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου ) και της Εθνικής και Ενωσιακής νομοθεσίας.

Περισσότερα για μας
Κρεαταγορές Μελέτης

Υψηλές απαιτήσεις

Η δέσμευσή μας για φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα μας κάνει να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τους προμηθευτές μας καθώς υποχρεούνται να είναι ενήμεροι και να συμμορφώνονται με τους νόμους, τους κανονισμούς και τα πρότυπα ασφαλείας των προϊόντων.

Η ομάδα των κρεαταγορών Μελέτη και των εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών της, αποτελούμενη από κτηνιάτρους και τεχνολόγους τροφίμων, παρακολουθούν καθημερινά όλες τις διαδικασίες συστηματικών ελέγχων και εργαστηριακών αναλύσεων.

Ασφαλή Προϊόντα

Για την διασφάλιση ασφαλών προϊόντων διατροφής ζητείται από  τους συνεργάτες μας τα παρακάτω:

  • Πιστοποιητικά πρόσφατων εργαστηριακών αναλύσεων των προϊόντων που μας προμηθεύουν για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα που προσφέρουμε δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και ασφαλή.
  • Σχετικά με τις προδιαγραφές των προϊόντων ζητάμε την κατάλληλη επισήμανση η οποία να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία, εύκολο στην ανάγνωση για τους καταναλωτές βεβαιώνοντας ότι όλα τα συστατικά περιλαμβάνονται και ότι τίποτα δεν είναι λανθασμένο.
  • ISO 22000:2005 ή Βεβαίωση HACCP (Πρόκειται για ένα σύστημα διασφάλισης της υγιεινής κατάστασης και της ποιότητας των τροφίμων. Έχει ως στόχο τον μηδενισμό ή τον περιορισμό της πιθανότητας εμφάνισης κινδύνων σχετικά με την υγεία του καταναλωτή)

Συστηματικός καθαρισμός και απολύμανση

Επιπλέον για να εξασφαλίσουμε την καταλληλότητα των υλικών συσκευασίας αναζητούμε συνεργάτες οι οποίοι να διαθέτουν τα κάτωθι:

  • Πιστοποιητικό ISO (ISO 9001:2008 ή ISO 22000:2005)
  • Δήλωση συμμόρφωσης με κανονισμούς ΕΕ 1935/2004 &
  • 10/2011
  • Αναλύσεις μετανάστευσης μονομερών υλικών

Στα καταστήματα μας δίνουμε μεγάλη έμφαση στο συστηματικό καθαρισμό και την απολύμανση. Τα καθαριστικά και απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται περιέχουν Δελτία Δεδομένων Ασφάλειας (MSDS) ενώ είναι εγκεκριμένα από κρατικούς φορείς όπως το Γενικό Χημείο του Κράτους και ο ΕΟΦ.

Image module

Τεχνολόγοι Τροφίμων

Η ομάδα των κρεαταγορών Μελέτη είναι σε διαρκή εκπαίδευση από κτηνιάτρους και τεχνολόγους τροφίμων για να συμβαδίζει με τους πιο σύγχρονους κανονισμούς σχετικά με την προσωπική υγιεινή και ασφάλεια καθώς και την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή έχτισε μια επικοινωνία αμφίδρομη επιτρέποντας μας να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις ανάγκες αλλά και τις προτιμήσεις των πελατών μας φροντίζοντας πάντα να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις της αγοράς.

Image module

Ωράριο Καταστημάτων & Πρόσβαση

Δευτέρα              8:00π.μ. – 9:00μ.μ.

Τρίτη                    8:00π.μ. – 9:00μ.μ.

Τετάρτη               8:00π.μ. – 9:00μ.μ.

Πέμπτη                8:00π.μ. – 9:00μ.μ.

Παρασκευή        8:00π.μ . – 9:00μ.μ.

Σάββατο             8:00π.μ. – 8:00μ.μ.

Κυριακή              Κλειστά

Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως 1, Αργυρούπολη 16451        

Τηλ: 21 0990 2424

Email: argiroupoli@meletis.com.gr

Θέσεις Στάθμευσης: Ναι

Μετρό: Σταθμός Αργυρούπολη (Κόκκινη γραμμή Μ2)

Λεωφορείο: 201, 164, 165, Β1, 101, 140, 141,142, 790, Α3

Το κατάστημά μας στην συμβολή των οδών Αργυρουπόλεως και Κύπρου εγκαινιάστηκε τον  Μάρτιο του 2016 και είναι άριστα εξοπλισμένο τεχνολογικά για την διαφύλαξη της ασφάλειας και της ποιότητας των προϊόντων μας.