Τιμή

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εξασφαλίζουμε σε επαγγελματίες και ιδιώτες προϊόντα φρέσκα, θρεπτικά και κυρίως υγιεινά.

ΤΙΜΗ

Απαράμιλλη ποιότητα, μεγάλες προσφορές και τις πλέον χαμηλότερες τιμές.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Άρτια συνεργασία και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.

Μεγάλες Προσφορές

Στις Κρεαταγορές Μελέτης κάθε καταναλωτής μπορεί να διαπιστώσει ότι εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα και τις μεγάλες προσφορές, θα βρει επίσης και τις πλέον χαμηλότερες τιμές. Οι λόγοι που το καταφέρνουμε είναι πολλοί,  όπως για παράδειγμα το ότι δουλεύουμε απευθείας με Έλληνες παραγωγούς. Ένας άλλος λόγος είναι το κεντρικό σύστημα αποθήκης που διαθέτουμε και μας βοηθά να διαπραγματευόμαστε καλύτερες τιμές.

Επίσης είμαστε σε θέση να πληρώνουμε τους προμηθευτές μας με μετρητά και με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνεται ο καταναλωτής με τα επιπλέον κόστη της πίστωσης. Οι παραγγελίες μας γίνονται καθημερινά και στηρίζονται στις καθημερινές ανάγκες μας. Στις Κρεαταγορές Μελέτης δεν μένει τίποτα για την επόμενη ημέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην στοκάρουμε προϊόντα.

Image module

Κρεαταγορές “ΜΕΛΕΤΗΣ”

“Αποστολή των Κρεαταγορών Μελέτη είναι η άρτια συνεργασία και η άμεση  ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας για την εξασφάλιση άριστης εξυπηρέτησης, υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας στην καλύτερη δυνατή τιμή, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών και με εγκαταστάσεις οι οποίες σέβονται και τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής και προστασίας  του περιβάλλοντος”.

Σας περιμένουμε!

Αναμένουμε τις
προτάσεις σας